Videot


Notice: Undefined variable: show in /var/www/vhosts/matikkatarinat.fi/httpdocs/wp-content/themes/wsdefault/videot.php on line 22

Haastattelut

Matematiikkaa on kaikkialla – arkipäivässä ja tieteessä – kehity näkemään se. Kuuntele miten matematiikan asiantuntijat näkevät matematiikan hyödyntämisen. Kaiken tieteen takana on matematiikka, jota ei tarvitse korjata – sitä vaan täydennetään. Matemaattinen osaaminen luo innovaatioita.

Lisää videoita

Koulutusalojen esittelyt

Kun mietit koulutuspaikkaa niin tutustu vaihtoehtoihin, Kaikki tarvitsevat matematiikkaa – vaikuta itse valintoihin ja käytä matematiikkaa hyödyksesi – ylläty sen avusta. Pitkä matematiikka sopii 9:ään 10:stä jatkokoulutusohjelmasta. Jos jätät valitsematta matematiikan – suljet monta porttia tulevaisuudeltasi.

Lisää videoita

Matematiikan opetusvideot

Tarvitsetko apuja hintavertailuissa tai lukuparin ratkaisuissa? Olisiko opetuksessa tarvetta hyvälle esimerkille vaikkapa yhtälöparin graafisissa ratkaisuissa? Näissä videoissa opettaa matematiikkaa pääaineenaan opiskeleva matemaattisten aineiden opettajan Aleksi Heiskanen.

Lisää videoita

Muut matikkavideot

Tutustu Pekka Peuran tai Maarit Rossin ajatuksiin.

Lisää videoita